Organisatie in Nepal


In Nepal wordt onze stichting vertegenwoordigd door de heer Lokman Shrestha. De heer Lokman runt samen meDSCN0491t zijn vrouw het hostel in Kathmandu. In dit hostel verblijven een aantal meisjes  die door Caring Unites ondersteund worden. Deze meisjes volgen een Bachelor studie om hun kansen op werk en economische zelfstandigheid te vergroten. De heer Lokman woont met zijn vrouw en 2 dochters op de begane grond van  het hostel. Het gezin ondersteunt de meisjes bij het vinden van de juiste opleiding, zorgt voor hen in het dagelijks leven en geeft hen een veilige basis.

Doordat er meer opleidingsmogelijkheden komen in kleinere steden in buitengebieden, kiezen wij er meer en meer voor om de vrouwen waar mogelijk thuis te laten wonen en per bus naar de scholen te reizen. Het gebruik van het hostel zal op termijn sterk afnemen.

Naast Lokman is de heer Narendra Raj Thapaliya van Dolpa Adventure Treks & Tours ook actief voor onze organisatie. Hij onderhoudt o.a. contact met de vrouwen die wij een micro krediet verschaft hebben.

www.dolpaadventure.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *